Ολυμπιακός: Ενισχυμένος και έτοιμος για το 8ο σερί!

Ολυμπιακός: Ενισχυμένος και έτοιμος για το 8ο σερί!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ενισχυμένος και έτοιμος για το 8ο σερί!

bet365

Ο Ολυμπιακός μπαίνει... φορτσάτος στη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο να φτάσει στο όγδοο σερί πρωτάθλημα προερχόμενος από ένα καλοκαίρι με αρκετές και καίριες αλλά και πολύ ποιοτικές προσθήκες.
Οι διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού δεν θα σταματούσαν ποτέ. Ένας Οργανισμός όπως οι Πειραιώτες που πέρυσι δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρωτάθλημα, δεν έφτασαν στον τελικό του Κυπέλλου και πέρασαν δύσκολα το καλοκαίρι στην Ευρώπη μετά τον αποκλεισμό στην Μπερ Σεβά, έχει πάντα τέτοιες αλλαγές. Από την ομάδα αποχώρησαν παίκτες όπως οι Σιόβας, Τσόρι, Καμπιάσο αλλά και ο Ντε Λα Μπέγια αλλά έγιναν πολύ ποιοτικές και σπουδαίες μεταγραφές. Από Ελλάδα του Κούτρη, που ήταν καιρό κλεισμένος. Από Ευρώπη των Εμενίκε, Καρσελά, Οφόε, Ζιλέ αλλά και Μίλιτς.
Κινήσεις που δείχνουν και την διάθεση της διοίκησης να ανεβάσει και άλλο επίπεδο την ομάδα και να παίξει πολύ πιο καλή μπάλα. Στο θέμα του προπονητή μετά από αρκετή αναζήτηση και επαφές με τεχνικούς σε Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, ο Κοσοβάρος Μπέσνικ Χάσι ήταν ο εκλεκτός, διότι ήξερε καλά την διαδικασία των ευρωπαϊκών προκριματικών και είχε δουλέψει κάτω από μεγάλη πίεση σε Βέλγιο και Πολωνία. Για τον φετινό Ολυμπιακό υπάρχει και η εξής ιδιαιτερότητα ως προς το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Κουβαλάει τιμωρία αποκλεισμού έδρας από πέρυσι και σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο να ξεκινάει με ματς κεκλεισμένων με την ΑΕΛ στο γήπεδό του.
LIKE ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Μονόδρομος για τον Ολυμπιακό είναι πάντα ο τίτλος. Τίποτα λιγότερο...
SAD ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Οτιδήποτε άλλο πέραν της κατάκτησης του 8ου σερί πρωταθλήματος.
IN: Σισέ, Κούτρης, Ρισβάνης, Ταχτσίδης, Σιώπης, Εμενίκε, Καρσελά, Οφόε, Βούκοβιτς, Μίλιτς και Ζιλέ.
ΟUT: Τζανδάρης, Τσόρι, Σιόβας, Καμπιάσο, Λεάλι, Τσιμίκας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρισβάνης, Μπουχαλάκης, Φουάσης, Ξύδας, Γούτας και Τόλι.
STAR: Ο... ζογκλέρ και εξτρέμ Καρσελά, τα δύο... μυαλά στο κέντρο Οφόε και Ζιλέ και φυσικά ο Φορτούνης μπαίνουν σε αυτήν την κατηγορία για τον Ολυμπιακό.
ADMIN: Ο 45χρονος Χάσι δεν είναι μία περίπτωση προπονητή την οποία... αγκάλιασε ο κόσμος με το... καλημέρα. Ωστόσο ο Κοσοβάρος είναι ένας τεχνικός που είχε να επιδείξει πίσω του επιτυχίες και τίτλους κυρίως στο Βέλγιο. Για τον Μπέσνικ Χάσι ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη προπονητική πρόκληση ever.
CHECK IΝ: Το Καραϊσκάκη. Γήπεδο 33.000 θέσεων, το καλύτερο με διαφορά στην Ελλάδα και με τον πιο υψηλό μέσο όρο εισιτηρίων και με διαρκή ρεκόρ στα διαρκείας. Σε αρκετά ματς ακόμα και σήμερα και παρά τις δυσκολίες της εποχής το φαληρικό γήπεδο γεμίζει και η ατμόσφαιρα είναι... καυτή.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ: Ο Ολυμπιακός έδειξε πως έμαθε από τα περσινά του... παθήματα. Σαφώς ενισχυμένος, με σημαντικές μεταγραφικές επενδύσεις και με παίκτες που του δώσουν άλλη ώθηση έχει όλα τα φόντα και τις δυνατότητες και για τίτλο και για μία πιο καλή χρονιά από πέρυσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα