«Πίεσε για Πούκι λόγω... έλλειψης χρημάτων ο Παναθηναϊκός»

«Πίεσε για Πούκι λόγω... έλλειψης χρημάτων ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
«Πίεσε για Πούκι λόγω... έλλειψης χρημάτων ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Τύπος της Δανίας αναφέρεται στις επαφές του Παναθηναϊκού με τη Μπρόντμπι για τον Πούκι και «κατηγορεί» τους «πράσινους» για εκμετάλλευση του ελληνικού Τύπου ώστε να ασκηθεί πίεση στην ομάδα του ποδοσφαιριστή!

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «http://nordicbetblog.dk» υποστηρίζει ότι στο «τριφύλλι», λόγω της αδυναμίας τους να φτάσουν την προσφορά τους στο ποσό που αξιώνει η Μπρόντμπι για τον Πούκι, προσπάθησαν μέσω του Τύπου να τονίσουν ότι ο στράικερ των Δανών ήθελε να φορέσει τα πράσινα και πως η ομάδα του στεκόταν εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Βάσει του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, δεν υφίσταται πλέον θέμα Πούκι για τον Παναθηναϊκό, αφού η υπόθεση «έχει ναυαγήσει»...

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Νις - Τρουά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα