Αποχαιρέτησε Ηρακλή, πηγαίνει ΠΑΣ ο Γιαννίκογλου

Gazzetta team
Αποχαιρέτησε Ηρακλή, πηγαίνει ΠΑΣ ο Γιαννίκογλου

bet365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Μάκης Γιαννίκογλου, που αποχαιρέτησε τον Ηρακλή δηλώνοντας περήφανος, αλλά και γεμάτος οργή και θλίψη...

Ο Έλληνας γκολκίπερ βίωσε την τρελή χρονιά του Γηραιού την περασμένη αγωνιστική περίοδο, την παραμονή με νύχια και με δόντια στην κατηγορία μέσω των όσων έκανε η ομάδα στο γήπεδο, αλλά και την απόφαση για υποβιβασμό λόγω των λοιπών θεμάτων που ταλαιπωρούν τους κυανόλευκους.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Γκέτεμποργκ – ΑΪΚ Στοκχόλμης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Προτού ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς την πρώην ομάδα του, εκφράζοντας την ευχή του για «λευτεριά στον πιο περήφανο σύλλογο της Θεσσαλονίκης»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα