«Δεν θέλει να ανανεώσει ο Γιόχανσον»

«Δεν θέλει να ανανεώσει ο Γιόχανσον»

Gazzetta team
«Δεν θέλει να ανανεώσει ο Γιόχανσον»

bet365

Σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα ο Γιάκομπ Γιόχανσον δεν είναι θετικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Την ημέρα που οι Γάλλοι γράφουν για την πρόταση της Τουλούζ, μικρότερη από 3 εκατ. ευρώ, που απέρριψε η Ενωση για τον Σουηδό μέσο, οι συμπατριώτες του γράφουν για τις δικές του σκέψεις σχετικά με το μέλλον του. Συγκεκριμένα, η Aftonbladet αναφέρεται στην αρνητική απάντηση της ΑΕΚ στην πρόταση της Τουλούζ ύψους 1,5 εκατ. ευρώ ενώ υπάρχει και δήλωση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτου, σύμφωνα με την οποία «η ανανέωση του συμβολαίου του Γιόχανσον είναι προτεραιότητα για εμάς».

Το θέμα είναι, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ότι μάλλον δεν είναι προτεραιότητα για τον Γιόχανσον, ο οποίος παρουσιάζεται να μην επιθυμεί την ανανέωση και μάλιστα να έχει ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα