Για βασικοί με Ατρόμητο οι Ζιλέ και Μίλιτς

Για βασικοί με Ατρόμητο οι Ζιλέ και Μίλιτς

Δημήτρης Τομαράς
Για βασικοί με Ατρόμητο οι Ζιλέ και Μίλιτς

bet365

Οι Ζιλέ και Μίλιτς ετοιμάζονται για βασικοί στο φιλικό Ατρόμητος - Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης ενόψει της πρώτης πολύ σημαντικής αναμέτρησης των Πειραιωτών με Ριέκα.

Ο Ζιλέ έδειξε να είναι στο 100% και ετοιμάζεται για βασικός στο φιλικό του Περιστερίου. Κίπερ του Ολυμπιακού με Ατρόμητο θα είναι ο Καπίνο και πιθανώς η τετράδα (σ.σ. ο Χάσι στην τελευταία προπόνηση έκανε μόνο κάποιες δοκιμές μέσω ασκήσεων) με Ομάρ, Ρομαό, Ρέτσο και Μίλιτς.

Στον άξονα ο Ζιλέ με έναν εκ των Ανδρούτσου - Ζντιέλαρ και επιτελικός ο Φορτούνης για να πάνε στα άκρα Μάριν με Καρσελά, με τον Πάρντο να διεκδικεί επίσης θέση. Στην αποστολή έχουν μπει οι: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Μάριν, Μίλιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ και θα μπουν ακόμα ένας ή δύο κίπερ. Την Δευτέρα ο Ολυμπιακός είχε διπλή προπόνηση με πιο ανεβασμένες στροφές και ενώ την Τρίτη ο Χάσι δούλεψε με πιο μικρή ένταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα