Tα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τον Απόλλωνα

Gazzetta team
Tα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τον Απόλλωνα

bet365

Ξεκινά την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα εισιτήρια για τον αγώνα αυτό θα διατίθενται στην τιμή των € 5 για όλες τις Θύρες του γηπέδου πλην των Θυρών 10 (10 €) και 3 (20 €).

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο, Τρίτη 8 Αυγούστου στις 11:00 και θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά τις δύο πρώτες μέρες.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ρίο Αβε - Μπελενένσες (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Την ημέρα του αγώνα (Πέμπτη, 10 Αυγούστου) πέρα από την ηλεκτρονική αγορά τα εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Την ίδια ημέρα η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται κανονικά βάσει προγράμματος ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10:30 μέχρι τις 16:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα