Απέκτησε Σμίλτο ο Παναιγιάλειος

Gazzetta team
Απέκτησε Σμίλτο ο Παναιγιάλειος

bet365

Παίκτης του Παναιγιάλειου είναι κι επίσημα ο Γιώργος Σμίλτος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ο 25χρονος μέσος που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναιτωλικό, την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου μέτρησε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Παναιγιαλείου και ο Γιώργος Σμίλτος

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μαρσέιγ - Ντιζόν (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σμίλτο. Ο 25χρονος (γεν. 7/10/1992) αμυντικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου όπου παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα τής ομάδας μας με τον Τηλυκράτη, και αμέσως μετά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από το Αγρίνιο αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Παναιτωλικού, του Τηλυκράτη Λευκάδας, του Κισσαμικού και του Ηρακλή.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην «οικογένεια» του Παναιγιαλείου και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας σεζόν».

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα σαν τον Παναιγιάλειο, οι άνθρωποι του οποίου με προσέγγισαν με πολύ όμορφο τρόπο. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης και του προπονητή, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο που έχουν θέσει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα