«Δεν είπε ότι θέλει να φύγει ο Μπαπέ, αλλά...»

«Δεν είπε ότι θέλει να φύγει ο Μπαπέ, αλλά...»

Κώστας Ζάλιαρης
«Δεν είπε ότι θέλει να φύγει ο Μπαπέ, αλλά...»

bet365

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ, αναφορικά με τον Κίλιαν Μπαπέ, για τον οποίο τόνισε ότι ουδέποτε ανέφερε στους ανθρώπους της ομάδας πως θέλει να φύγει... Παρ' όλα αυτά, άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Γάλλος επιθετικός, αποχώρησε τραυματίας από τη νίκη (3-2) επί της Τουλούζ, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του Championnat κι αφού τα σενάρια γύρω από το μέλλον του συνεχίζονται, τοποθετήθηκε επί του θέματος ο αντιπρόεδρος των Πρωταθλητών της χώρας.

«Ο Μπαπέ θα πάρει την πιο σωστή απόφαση για το μέλλον του. Δεν ισχύει ότι μας έχει ενημερώσει για τάσεις φυγής. Είμαστε σε συνεχείς επαφές μαζί του και κόντρα σε ό,τι βλέπει το φως της δημοσιότητας, δεν είναι θέμα χρημάτων.

Αστον Βίλα - Χαλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Αμπελ Ερνάντεζ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Είναι πιο περίπλοκο από τα χρήματα. Αν φύγει, ο ποδοσφαιριστής θα το κάνει για αθλητικούς λόγους...» ήταν η αναφορά του Βασίλιεφ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα