«Φουλάρει» για Ζιλέ με βασικό... όπλο τον Χάσι!

«Φουλάρει» για Ζιλέ με βασικό... όπλο τον Χάσι!

Δημήτρης Τομαράς
«Φουλάρει» για Ζιλέ με βασικό... όπλο τον Χάσι!

bet365

Ο Ζιλέ παραμένει σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Ολυμπιακού και με βασικό... σύμμαχό του τον Χάσι ετοιμάζεται να τον κλείσει και τυπικά για να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα.
Ο παίκτης είχε συμφωνήσει εξαρχής σε όλα με την προοπτική των Πειραιωτών και το μοναδικό... αγκάθι ήταν η Ναντ. Η στάση του Γκιγιόμ Ζιλέ και η πίεσή του προς τους Γάλλους δείχνουν πως θα αποδώσουν άμεσα καρπούς. Ο Χάσι είναι - όπως είναι γνωστό - σε ανοιχτή γραμμή μαζί του και όλα δείχνουν πως μπορεί να γίνει σύντομα το deal και να έρθει άμεσα ο Ζιλέ στην Ελλάδα. Ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει ως σημαντικό... όπλο σε αυτήν την υπόθεση και τον προπονητή του λόγω της σχέσης που έχει με τον παίκτη. Ο Ζιλέ έτσι και αλλιώς εδώ και καιρό ήταν ένας εκ των βασικών στόχων του Ολυμπιακού για την μεσαία γραμμή. Ο Ζιλέ μπορεί εκτός από κέντρο να παίξει και ως δεξί μπακ - χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα