Το αίτημα της Super League για το Κύπελλο

Το αίτημα της Super League για το Κύπελλο

bet365

Οι εκπρόσωποι της Super League προτίθενται να ζητήσουν άμεσα από την ΕΠΟ τα ματς του Κυπέλλου να γίνονται σε γήπεδα προδιαγραφών της Λίγκας.
Οι ομάδες της Λίγκας θα αιτηθούν από την ΕΠΟ τα ματς Κυπέλλου να γίνονται σε γήπεδα που να πληρούν προδιαγραφές γηπέδων Super League. Είναι κάτι που θα γίνει άμεσα.
Κατά την σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:
1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη Αγωνιστικής Περιόδου 2017-18 του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.
2/ Προκηρύχθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα, μεταξύ άλλων, την εκλογή εκπροσώπων της Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
3/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η Super League αιτηθεί από την ΕΠΟ να συμπεριληφθεί στον ΚΑΠ πρόβλεψη, ώστε οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθούν σε γήπεδα που πληρούν τις προδιαγραφές αδειοδότησης Super League.
4/ Ελήφθησαν ομόφωνες αποφάσεις για την υποβολή προς την ΕΠΟ αιτημάτων τροποποίησης κανονισμών, με στόχο τη βελτίωση του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα