Χωρίς Πούκι στην Κροατία η Μπρόντμπι

Χωρίς Πούκι στην Κροατία η Μπρόντμπι

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς Πούκι στην Κροατία η Μπρόντμπι

bet365

Η Μπρόντμπι αναχώρησε για την Κροατία που την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Χάιντουκ για τα προκριματικά του Europa League, με τον Τεέμου Πούκι να μην βρίσκεται στην αποστολή.

Ακόμα μια απουσία για τον Πούκι, που δεν αποκλείεται να συνδέεται με τον Παναθηναϊκό. Ο Φινλανδός επιθετικός της Μπρόντμπι έμεινε εκτός αποστολής για τον επαναληπτικό της ομάδας του με την Χάιντουκ, για την ρεβάνς του 1-1 κάτι που φυσικά δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Σύμφωνα ωστόσο, με τους Δανούς, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ταλαιπωρείται από κάποιον μικροτραυματισμό και για τον λόγο αυτό έμεινε εκτός. Παρ' όλα αυτά, στα ΜΜΕ της χώρας αφήνουν ανοιχτό και το ενδεχόμενο η απουσία αυτή να συνδέεται με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα