Για να μπει καλά ο μήνας!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Για να μπει καλά ο μήνας!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα κάνει τη δική του... καλοκαιρινή προετοιμασία με τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σκοπεύει να προσθέσει κάτι παραπάνω στις οικονομίες για τον δεύτερο γύρο των διακοπών.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Μπήκε Αύγουστους... Ε και; Μη σκέφτεστε ότι χειμωνιάζει... Ή καλύτερα σκεφτείτε τι ωραία που θα είναι με το φουλ πρόγραμμα των παιχνιδιών!

Ήδη παίρνουμε γεύση με τηην 3η φάση και σύντομα τα πλέι-οφ των Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, αλλά εγώ προσωπικά φίλοι μου, τα έχω κανονίσει όλα για λίγες μέρες off ακόμα. Και για να βγάλω τα εξτρά που χρειάζονται για τις βόλτες της γυναίκας, το ρίχνω στη μελέτη με τη... δροσούλα!

Η ΑΕΚ στη Μόσχα ξέρει πολύ καλά ότι χρειάζεται γκολ. Κι όχι μόνο ένα. Αυτό σημαίνει ανοιχτό παιχνίδι. Επίσης σημαίνει ανάγκη διαχείρισης από πλευράς ΤΣΣΚΑ, που έχει το ασφαλές προβάδισμα πρόκρισης και σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρει στη δημιουργία ενός σεναρίου που θα βάλει σε κίνδυνο το «εισιτήριο». Οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το παιχνίδι σε χαμηλά επίπεδα, με την επιλογή για σύνολο τερμάτων 0-2 σε όλο το ματς, να πληρώνει σε απόδοση 1,80. Εξάλλου, η «Ένωση» έχει πετύχει δύο γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης μονάχα στις 4 από τις τελευταίες 20 αναμετρήσεις... Αν οι Μοσχοβίτες καταφέρουν να διατηρήσουν τον έλεγχο στο παιχνίδι, το ισόπαλο σκορ στην ανάπαυλα βρίσκεται σε απόδοση 2,15.

Στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει την επιβολή απέναντι στην Παρτιζάν Βελιγραδίου. Το 3-1 στο πρώτο ματς ήταν ιδανικό και η παράδοσή του εντός έδρας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (αήττητος, πέντε νίκες και μια ισοπαλία) είναι τέτοια που... σιγουρεύει την παρουσία της ομάδας του Χάσι στην κλήρωση της Παρασκευής. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν την κυριαρχία και το χτύπημα από νωρίς όπως και στο πρώτο παιχνίδι, με την απόδοση ώστε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ η ελληνική ομάδα στο ημίχρονο να εντοπίζεται στο 2.20. Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός ξεπεράσει τα 1,5 τέρματα στο ματς, τότε θα πληρώσει η συγκεκριμένη επιλογή στο 1,66.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα