«Ας πάει στο καλό ο Τελάντερ»

«Ας πάει στο καλό ο Τελάντερ»

Gazzetta team
«Ας πάει στο καλό ο Τελάντερ»

bet365

Τις οφειλές στον Ράσμους Τελάντερ παραδέχτηκε η πλευρά του Παναθηναϊκού ζητώντας ωστόσο να επιδικαστεί το 50% που αναφέρεται στο συμβόλαιό του, από την στιγμή που ο παίκτης μπορεί να βρει ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Εκδικάστηκε χθες Τρίτη στην ΕΕΟΔ η προσφυγή του Ράσμους Τελάντερ εναντίον του Παναθηνϊκού με τον Δανό να ζητάει συνολικά 512.000 ευρώ. Οι... πράσινοι δια στόματος του Γιάννη Κάρμη παραδέχτηκαν τις οφειλές προς τον παίκτη και όπως αναφέρει και η «Live Sport» ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού ανέφερε «Από εμάς καμία αντίρρηση, στο καλό να πάει και να βρει αλλού την τύχη του ο ποδοσφαιριστής».

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – ΑΕΚ , αν ο Λιβάγια σκοράρει (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Αξίζει βέβαια να τονιστεί πως στο «τριφύλλι» ανέφεραν πως σχετικά με τις οφειλές για τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να επιδικαστεί στον Τελάντερ το 50% καθώς μπορεί να βρει ομάδα είτε τον Αύγουστο, είτε ακόμα και την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τώρα όσον αφορά τις 300.000 που έπρεπε να είχε πάρει, αυτό έχει να κάνει με το σκεπτικό της ΕΕΟΔ αν επιδικάσει όλο το ποσό ή λιγότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα