«Σαρωτικός» με τεσσάρα ο Λεβαδειακός στην Τουρκία

Δημήτρης Τομαράς
«Σαρωτικός» με τεσσάρα ο Λεβαδειακός στην Τουρκία

bet365

Με σκορ 4-0 επικράτησε στο 2ο φιλικό του στην Τουρκία με την Αδάνασπορ ο Λεβαδειακός. Δύο γκολ ο Μπελγκαζουανί και από ένα ο Μάγκας και ο Γιακουμάκης.
Οι «πράσινοι» του Ανιγκό κέρδισαν με το εντυπωσιακό 4-0 (ημίχρονο 0-2) την Αδάνασπορ στο δεύτερο φιλικό που έδωσαν στην Τουρκία. Το μεγάλο σκορ συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα της Super League.
Το 0-1 έγινε στο 15' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μπελγκαζουανί. Το πέναλτι κέρδισε ο Καψάσκης έπειτα από ατομική προσπάθεια και ανατροπή. Το 0-2 έκανε στο 25' ο Μάγκας με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπελγκαζουανί. Το 0-3 έγινε στο 65' με νέο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπελγκαζουανί (σ.σ. χέρι αμυντικού). Το τελικό 0-4 έκανε στο 75' ο Γιακουμάκης που δέχθηκε την ωραία πάσα από τον Ομπιόρα και περνώντας και τον γκολκίπερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης (46' Χατζηλάμπρος) Μάγκας, Μοισέ, Τριποτσέρης, Ομπιόρα, Μητρόπουλος, Μπελγκαζουανί, Καψάσκης Γιακουμάκης και Γιουσούφ (65' Ζαφάρ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα