Χρήστος Μανδάς: Ο «Mr penalty» έγινε ο νεότερος επαγγελματίας του Ατρόμητου

Χρήστος Μανδάς: Ο «Mr penalty» έγινε ο νεότερος επαγγελματίας του Ατρόμητου

Gazzetta team
Χρήστος Μανδάς: Ο «Mr penalty» έγινε ο νεότερος επαγγελματίας του Ατρόμητου

bet365

Ο νεότερος επαγγελματίας στο ρόστερ του Ατρόμητου είναι από την Παρασκευή ένας τερματοφύλακας που προ μηνών απόκρουσε δύο πέναλτι και έδωσε τον τίτλο του Aegean Cup στην εθνική ομάδα των παίδων μέσα στην Τουρκία!

Ατλέτικο Μ. – Νάπολι με επιστροφή*, αν ο Γκριεζμάν σκοράρει το πρώτο γκολ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μανδά, τον τερματοφύλακα που εντυπωσίασε τόσο με τις εθνικές ομάδες, όσο και με την παρουσία του στην ομάδα του Περιστερίου, με αποτέλεσμα ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ατρόμητου Σλόμπονταν Σούιτσα να δώσει το πράσινο φως για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου μέχρι το 2020. Εξαιτίας της έφεσης που έχει στις αποκρούσεις πέναλτι, στον Χρήστο Μανδά που ακόμη δεν έχει κλείσει τα 16 έτη (γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2001), έχει αποδοθεί το προσωνύμιο «Mr penalty».

Ο διεθνής με την εθνική παίδων τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Κορυδαλλού. Οι άνθρωποι του Ατρόμητου διέβλεψαν νωρίς το ταλέντο του και το 2013 τον απέκτησε η ομάδα του Περιστερίου (έπαιξε στην Κ17), με την οποία την Παρασκευή υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Τον περασμένο Ιανουάριο με δύο αποκρούσεις πέναλτι οδήγησε την εθνική Παίδων για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατάκτηση του Aegean Cup στον τελικό με την Τουρκία στο Κουσάντασι. Ο Χρήστος Μανδάς, αναμένεται να είναι στις κλήσεις του Σεπτεμβρίου της εθνικής παίδων για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει μπει και στο στόχαστρο της Φιορεντίνα. Οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου τον παρακολουθούσαν εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα είχαν αποστείλει πρόσκληση στον Ατρόμητο για να τον δοκιμάσουν, όπως και έγινε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα