Πρόταση για 3ετές συμβόλαιο στον Σόουζα

Πρόταση για 3ετές συμβόλαιο στον Σόουζα

Πρόταση για 3ετές συμβόλαιο στον Σόουζα

bet365

Σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο βρίσκεται ο Άρης με τον Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν ακολούθησε τη αποστολή του Άρη στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και σε επαφή του ατζέντη του με τον Θόδωρο Καρυπίδη διαπιστώθηκε σημαντική διάσταση απόψεων.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Σερίφ – Καραμπάγκ, αν ο Μπαντιμπαγκά ανοίξει το σκορ(21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Το gazzetta.gr έχει σημειώσει το ενδιαφέρον ομάδων της Σούπερλιγκα για τον Σόουζα αλλά και τις επαφές που είχε ο Πορτογάλος με τους ανθρώπους του Άρη ούτως ώστε είτε να εξασφαλίσει την ελευθερία του είτε μεγαλύτερο (οικονομικά) συμβόλαιο. Η απόφαση του παίκτη να μην ακολουθήσει την αποστολή στα 3-5 Πηγάδια ενόχλησε τον Θόδωρο Καρυπίδη δεδομένης της ύπαρξης συμβολαίου και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο το οποίο μάλιστα είναι «μεγαλύτερο» από το πλαφόν των 60.000 ευρώ που έχουν θέσει οι «κίτρινοι» σε όλα τα συμβόλαια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπήρξε επαφή μεταξύ του ατζέντη του παίκτη, Ίλια Ίβιτς, με τον Θόδωρο Καρυπίδη όπου ο πρώτος έθεσε θέμα υπογραφής νέου τριετούς συμβολαίου συνεργασίας με αυξημένες αποδοχές ακόμη και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και συνολικές απολαβές που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ καθώς επίσης και ποσοστό μεταπώλησης 50%. Στη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε η διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών οι οποίες όμως προβλέπεται να έχουν νέες συζητήσεις στις επόμενες ώρες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα