Ολιμπίκ Ντονέτσκ - Βέρες 0-0

Ολιμπίκ Ντονέτσκ - Βέρες 0-0

Gazzetta team
Ολιμπίκ Ντονέτσκ - Βέρες 0-0

bet365

Η Ολιμπίκ παρουσιάστηκε με εννιά αλλαγές στην ενδεκάδα και με τον κίπερ Κιτσάκ να κάνει μεγάλη εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Βέρες.

Το μυαλό όλων ήταν στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και ο Σανζάρ έκανε εννιά αλλαγές στην ενδεκάδα της Ολιμπίκ, που προφανώς δεν είχε ρυθμό στο ματς με την Βέρες. Ο κίπερ Κιτσάκ έκανε μεγάλη εμφάνιση, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και να χάνουν στο δεύτερο μέρος τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ο Κιτσάκ απέκρουσε μέχρι και πέναλτι στις καθυστερήσεις (βρήκε την μπάλα και εκείνη στη συνέχεια στο δοκάρι) στην εκτέλεση του Στεπανιούκ, για να κρατήσει το μηδέν μέχρι το τέλος και το αήττητο στη σεζόν για την ομάδα του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ολιμπίκ: Κιτσάκ, Λουκιάντσουκ, Αγιέ, Λουχτάνοβ, Φεντόριβ, Μπρίνκερ, Τσιμπάλιουκ, Ποστουπαλένκο (58’ Μπογκντάνοβ), Γκούτι, Μιγκούνοβ (58’ Μπιλένκι), Μιχάλεβ (46’ Μόχα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα