Κοντά στον Μοράρ ο Παναιτωλικός! (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Κοντά στον Μοράρ ο Παναιτωλικός! (vid)

bet365

Ο Βλαντ Μοράρ είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο «εκλεκτός» του Παναιτωλικού για την θέση του επιθετικού. Ο Ρουμάνος τα έχει βρει με τα «καναρίνια» κι αναμένεται στο Αγρίνιο.

Αίσιο τέλος έχει το ένα από τα δύο ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα του Παναιτωλικού, αφού όλα δείχνουν ότι ο Βλαντ Μοράρ θα είναι ο παίκτης που θα πάρει μια φανέλα για την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ο 23χρονος διεθνής Ρουμάνος την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής στην πατρίδα του ως παίκτης της Βιτορούλ στην οποία αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο σε 14 παιχνίδια έχοντας πετύχει 5 γκολ.

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι άνθρωποι του Αγρινιώτικου συλλόγου δούλευαν με προσοχή αρκετό καιρό αυτή την περίπτωση και όλα δείχνουν ότι σύντομα ο παίκτης θα γίνει μέλος των «κυανοκίτρινων». Ο Μοράρ, που είναι γεννημένος την 1η Αυγούστου του 1993 έχει στο παρελθόν αγωνιστεί επίσης σε Ραπίντ Βουκουρεστίου, Ουνιβερσιτέα, Πετρολούλ κσι Μούρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα