Παναιτωλικός: «Ενίσχυση του Ερασιτέχνη στο φιλικό με τον Ατρόμητο»

Gazzetta team
Παναιτωλικός: «Ενίσχυση του Ερασιτέχνη στο φιλικό με τον Ατρόμητο»

bet365

Κάλεσμα στους φιλάθλους του να ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη στον αυριανό φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο, απηύθηνε μέσω ανακοίνωσης ο Παναιτωλικός.

Όσοι φίλαθλοι βρεθούν στο γήπεδο του Παναιτωλικού το απόγευμα του Σαββάτου, οφείλουν να προμηθευτούν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης αξίας 2 ευρώ, για τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Ταυτόχρονα η ΠΑΕ ενημερώνει πως λήγει αύριο η προθεσμία ανανέωσης των παλαιών κατόχων καρτών διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

«Αύριο Σάββατο (ώρα 18.30) η ομάδα μας υποδέχεται τον Ατρόμητο στον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας που δίνει στο γήπεδο Παναιτωλικού. Η ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν το έργο του Ερασιτέχνη και αντί εισιτηρίου για την είσοδό τους στο γήπεδο πρέπει να προμηθευτούν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης 2 ευρώ, στηρίζοντας την προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων Μπάσκετ, Χάντμπολ, Βόλεϊ, Ελληνορωμαϊκής, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τα κουπόνια διατίθενται από τον Ερασιτέχνη σήμερα Παρασκευή 10.00–14.00 και 18.00–21.00, καθώς και αύριο Σάββατο 9.00–14.00, στη Μπουτίκ. Το απόγευμα του Σαββάτου η διάθεση θα αρχίσει από τις 17.00 στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας 2017-2018 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο. Σήμερα Παρασκευή οι ώρες λειτουργίας είναι 10.00-18.00 και αύριο Σάββατο 17.00-21.00. Υπενθυμίζεται ότι αύριο τελειώνει η προθεσμία που έχουν οι παλιοί κάτοχοι να ανανεώσουν το διαρκείας διατηρώντας τη θέση τους. Από τη Δευτέρα οι θέσεις αυτές ελευθερώνονται και θα είναι στη διάθεση κάθε νέου ενδιαφερόμενου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα