Mολίνς: «Όταν ο επιθετικός παίρνει ευκαιρίες βάζει και γκολ»!

Mολίνς: «Όταν ο επιθετικός παίρνει ευκαιρίες βάζει και γκολ»!

Gazzetta team
Mολίνς: «Όταν ο επιθετικός παίρνει ευκαιρίες βάζει και γκολ»!

bet365

Την εμπιστοσύνη του Ουζουνίδη προς το πρόσωπο του, την εξαργυρώνει με γκολ ο Μολίνς, ο οποίος ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός είναι στον σωστό δρόμο!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Αντβέρμπ – Αντερλεχτ, αν ο Χάννι σκοράρει το πρώτο γκολ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο σκόρερ των «πράσινων» τόνισε στις δηλώσεις του στην Cosmote Sport: «Bρισκόμαστε σε καλό δρόμο, Κάναμε καλό παιχνίδι με πειθαρχία. Έχει ένα ακόμη δύσκολο ματς, με 90 λεπτά εκτός έδρας που χρειάζονται προσοχή. Είμαστε σε καλό δρόμο να προχωρήσουμε».

Σχετικά με το γεγονός ότι έκλεισε την προηγούμενη σεζόν με γκολ στην Τούμπα και την άνοιξε με... τεμάχιο στη Λεωφόρο, ο Μολίνς επισήμανε: «Πέρασα ένα τραυματισμό που μου πήρε μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης για να επανέλθω. Τώρα είμαι εντάξει. Ο προπονητής μου δίνει ευκαιρίες. Όταν ο επιθετικός παίρνει ευκαιρίες βάζει και γκολ. Αυτό κάνω κι εγώ».

Κάνοντας την σύγκριση της φετινής ομάδας με τα όσα έζησε πέρσι ανέφερε: «Τώρα είμαστε πιο ενωμένοι από πέρσι. Ήρθαν και νέοι παίκτες που είναι σε περίοδο προσαρμογής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα