Το βάρος στις αποχωρήσεις και μετά νέες προσθήκες...

Το βάρος στις αποχωρήσεις και μετά νέες προσθήκες...

Gazzetta team
Το βάρος στις αποχωρήσεις και μετά νέες προσθήκες...

bet365

Στον Ολυμπιακό στο προσεχές διάστημα προτίθενται να δώσουν βάρος στις αποχωρήσεις. Ο... φόβος του Καρίμ Ανσαριφάρντ λόγω Εθνικής Ιράν, ο στόπερ και οι επόμενες κινήσεις.
Καθίσταται από την άλλη σαφές ότι η θέση του Ιρανού εδώ και καιρό και όπως έχετε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta.gr δεν είναι καθόλου εύκολη, λόγω των προτιμήσεων του Χάσι για την επίθεση. Αυτήν την στιγμή είναι 3η επιλογή και ενώ παραμένει πιθανό ο Ολυμπιακός να πάει και για άλλον φορ. Τα σενάρια για μεταγραφή του υπάρχουν εδώ και καιρό. Και για Νότιγχαμ Φόρεστ και για Ολλανδία και για Βέλγιο... Οι Άγγλοι προ ημερών επέμεναν πολύ για την Φόρεστ με τον Ολυμπιακό να κάνει μνεία για ψευδή δημοσιεύματα και ρεπορτάζ. Και τώρα στο Νησί πάντως εμμένουν για την πληροφόρηση για Νότιγχαμ Φόρεστ.
Τα δεδομένα όμως είναι δύο. Πρώτον ο φόβος του Καρίμ μην χάσει την θέση του στην Εθνική Ιράν και δεύτερον και πολύ βασικό - όπως αναφέραμε και πριν - οι προθέσεις του τεχνικού τιμ ως προς εκείνον. Εφόσον ο Καρίμ δεν έχει επαρκή χρόνο συμμετοχής ή έχει ελάχιστο θα πρέπει να βρεθεί λύση. Κατά τα άλλα υπάρχουν αρκετές ακόμα ανοιχτές υποθέσεις και... μέτωπα για το ρόστερ. Παίκτες για αποχώρηση είναι οι Μάρτινς, Ελιουνούσι, Κασάμι, Ρισβάνης, Γούτας και όχι μόνο. Σε αυτήν την φάση ο Ολυμπιακός θα ρίξει βάρος στις αποχωρήσεις του για να τελειώσει και με αυτό το θέμα και μετά να δει τις επόμενες κινήσεις του. Στόπερ (σ.σ. με δεδομένη την πιθανότητα αποχώρησης του Μποτία και την μεγάλη ζήτηση Ρέτσου κυρίως από Γερμανία και Αγγλία), Ζιλέ (σ.σ. υπό προϋποθέσεις) και φορ παραμένουν σε πρώτο πλάνο με το... παραθυράκι για μία ή δύο ακόμα. Από βδομάδα λοιπόν και ειδικά μετά την Παρτιζάν μπορεί να προκύψουν τα νεότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα