ΠΑΕ Άρης: «Όποιος θέλει πόλεμο, θα τον έχει»

ΠΑΕ Άρης: «Όποιος θέλει πόλεμο, θα τον έχει»

ΠΑΕ Άρης: «Όποιος θέλει πόλεμο, θα τον έχει»

bet365

Την οργή των ανθρώπων του Άρη προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην προπονητή της Βέροιας, Στέφανου Γαϊτάνου, ο οποίος επιτέθηκε κατά του ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Metropolis 95,5 ο Στέφανος Γαϊτάνος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι… «είναι γνωστό ότι ουσιαστικά ιδιοκτήτης είναι ο Καρυπίδης. Τα επιτεύγματα του είναι γνωστά. Ο Άρης δεν έχει βγει. Ούτε το χωριό του δεν έχει αφήσει όρθιο. Υπάρχουν διαπιστευτήρια. Απλήρωτοι παίκτες, ποδοσφαιριστές, συμβόλαια που λήγουν. Μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτό. Ο Άρης έχει γίνει παράρτημα της Βέροιας. Ποδοσφαιριστές πάνε και έρχονται στις δύο ομάδες».

Η ΠΑΕ Άρης αρχικά αντέδρασε σημειώνοντας ότι «από δω και πέρα, όποιοι θέλουν πόλεμο με τον Άρη θα τον έχουν», ενώ σχετικά με τις δηλώσεις Γαϊτάνου διέρρευσε ότι «δεν ασχολούμαστε με γραφικότητες ανθρώπων που έχουν σύνταξη από το ποδόσφαιρο».

Το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος τόσο της ΠΑΕ Άρης όσο και της ΠΑΕ Βέροιας είχε εξεταστεί πέρυσι από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα