Κόντε: «Στην Τότεναμ δεν... χάθηκε κι ο κόσμος αν δεν πάρουν το πρωτάθλημα»

Κώστας Ζάλιαρης
Κόντε: «Στην Τότεναμ δεν... χάθηκε κι ο κόσμος αν δεν πάρουν το πρωτάθλημα»

bet365

Λάδι στη φωτιά της μεγάλης κόντρας που επικρατεί πλέον ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ έριξε ο Αντόνιο Κόντε μιλώντας για την έλλειψη στόχων και φιλοδοξιών από τα «σπιρούνια».

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο τεχνικός των «μπλε» του Λονδίνου κλήθηκε από τους «Times» να σχολιάσει το γεγονός πως η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει μείνει παντελώς ανενεργή στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι», λόγω και των ισχυρισμών του προέδρου του συλλόγου, Ντάνιελ Λέβι, για τα μεγάλα ποσά που μπορούν να καταστήσουν μη βιώσιμη την κατάσταση σε μια ομάδα.

«Το ερώτημά μου είναι ένα... Ποιες είναι οι φιλοδοξίες της Τότεναμ για τη νέα σεζόν; Εκεί, αν δεν πάρουν το πρωτάθλημα δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Αν δεν παίξουν στο Champions League δεν έγινε και τίποτα. Αν αποκλειστούν από τον πρώτο γύρο πάλι δεν έγινε και τίποτα.

Αν αποκλειστούν από τη Γάνδη στο Europa League ξανά δεν έγινε τίποτα... Σε ομάδες όπως η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Σίτι, η Γιουνάιτεντ και ίσως η Λίβερπουλ, είναι τραγωδία αν χαθεί ένας στόχος. Το θέμα είναι ν' αντιλαμβάνεται το στάτους και το μέγεθος του κλαμπ...» ήταν τα λόγια του Κόντε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα