Αστέρας Τρίπολης: Αναμονή για 10άρι, δεν πάει για αντι-Ντοναρούμα

Αστέρας Τρίπολης: Αναμονή για 10άρι, δεν πάει για αντι-Ντοναρούμα

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης «καίγονται» να αποκτήσουν δεκάρι, ενώ δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να κινηθούν για την αντικατάσταση του Ντοναρούμα. Ανοιχτό αλλά πολύ δύσκολο του Μοράλες.

Με την αποχώρηση του Αντόνιο Ντοναρούμα, πολλοί πίστευαν ότι στον Αστέρα Τρίπολης ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του. Και αυτό έγινε κάποια στιγμή, αλλά πάρθηκε η απόφαση να μην προχωρήσουν σε προσθήκη κάτω από τα δοκάρια.

Στην ομάδα υπάρχει ελληνικό ταλέντο το οποίο εμπιστεύονται οι Αρκάδες και αυτό, απ' ότι φαίνεται, θα πορευτούν.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι από πέρυσι στην ομάδα και από εκείνον περιμένουν πολλά, ενώ Καπετάνος και Τσιφτής θα συμπληρώσουν την τριάδα στα γκολπόστ. Πρόκειται για δύο παιδιά που εκπροσωπούν τα κλιμάκια των εθνικών μας ομάδων, ενώ ο Καπετάνος πέρυσι είχε γεμάτη σεζόν παίζοντας σε 30 ματς με τον Παναρκαδικό.

Όσον αφορά στις προσθήκες, στον Αστέρα κινούνται για 10άρι από την Αργεντινή, το οποίο δεν αποκλείεται να κλείσει και την Παρασκευή.

Όσον αφορά στο Ντιέγο Μοράλες, που από το gazzetta.gr μάθατε ότι αποτελεί το νούμερο ένα στόχο του Αστέρα, το θέμα παραμένει ανοιχτό αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ο 30χρονος έμεινε ελεύθερος από την Τίγρε και προς το παρόν δεν έχει κλείσει κάπου, αλλά τα λεφτά που ζητάει είναι... τρελά. Οι Αρκάδες είναι διατεθειμένοι να τον διεκδικήσουν αλλά... τρέλες δεν θα κάνουν.

Από εκεί και πέρα, μέσα από τα φιλικά θα αποφασιστεί αν θα υπάρχει ενίσχυση σε κάποια άλλη θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα