Βεργέτης: «Καλύτερη αμυντική λειτουργία»

Gazzetta team
Βεργέτης: «Καλύτερη αμυντική λειτουργία»

bet365

Ο κόουτς του Αστέρας στάθηκε στο τι πρέπει να βελτιώσουν οι Αρκάδες – Αισιόδοξος ο Τριανταφυλλόπουλος
Για την εικόνα του Αστέρα στο φιλικό με την Αλάνιασπορ μίλησε ο Στάικος Βεργέτης στον «Arcadia 93,8». Οπου και τόνισε πως οι Αρκάδες χρειάζονται βελτίωση στην αμυντική τους λειτουργία. «Οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες. Υπάρχουν και θετικά στοιχεία αλλά και στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση. Δώσαμε χρόνο σ' όλους τους παίκτες. Αρχίζουμε να ξεκολλάμε από τα θέματα της φυσικής κατάστασης και να μπαίνουμε κυρίως στα τακτικά ζητήματα. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι την αμυντική μας λειτουργία. Δεχθήκαμε το ένα γκολ από ατομικό λάθος και το άλλο από φάουλ, εκεί όπου άλλαξε πορεία η μπάλα. Έπρεπε να λειτουργήσουμε καλύτερα», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. «Ο Ισνάλντο έκανε την πρώτη του συμμετοχή κόντρα στην Αλάνιασπορ. Θέλει ακόμα χρόνο, κάνει και προπονήσεις φυσικής κατάστασης. Προσπάθησε να παίξει από την αριστερή πλευρά και να δημιουργήσει φάσεις. Μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας. Όσον αφορά τον Τσαγνκ κι αυτός είχε μία πολύ καλή ευκαιρία, την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας. Προσπάθησαν πάρα πολύ τα παιδιά και γι’ αυτό είμαι ευχαριστημένος».
Στον ίδιο σταθμό ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έδειξε αισιόδοξος για την πορεία της προετοιμασίας των Αρκάδων. «Θεωρώ πως ήταν ένα καλό τεστ για δεύτερο φιλικό. Η ομάδα έδειξε ότι βελτιώνεται γενικότερα αλλά και ότι βελτιώνει τα στοιχεία που ζητάει ο προπονητής. Θεωρώ ότι τα δυο γκολ που δεχτήκαμε δεν πρέπει να μας ανησυχούν για τη συνέχεια καθώς το πρώτο μοιάζει περισσότερο με ατομικό λάθος ενώ το δεύτερο είχε και δόση τύχης. Από εκεί και πέρα η ομάδα δημιούργησε περισσότερες φάσεις από όσες έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό και δείχνει να εξελίσσεται παιχνίδι με παιχνίδι και νομίζω πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη», είπε αρχικά ο έμπειρος στόπερ. Και συνέχισε. «Έχουμε μια μέρα για να προπονηθούμε, να ξεκουραστούμε και να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω σε κάποια στοιχεία τακτικής για το παιχνίδι της Πέμπτης. Το πιο σημαντικό είναι να δούμε τα φιλικά που έρχονται σαν πολύ καλές και δυνατές προπονήσεις ώστε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θέλουμε και να βελτιωθούμε μέσα από αυτά, άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται αυτά τα φιλικά της προετοιμασίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα