«Περιμένει νέα πρόταση από τον Παναθηναϊκό ο Μάξι Ροντρίγκες»

«Περιμένει νέα πρόταση από τον Παναθηναϊκό ο Μάξι Ροντρίγκες»

«Περιμένει νέα πρόταση από τον Παναθηναϊκό ο Μάξι Ροντρίγκες»

bet365

Στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως ο Μάξι Ροντρίγκες βρίσκεται κοντά στην Πενιαρόλ, αλλά δεν έχει υπογράψει περιμένοντας νέα πρόταση από τον Παναθηναϊκό!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21+).

Ο Μάξι Ροντρίγκες προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, η περίπτωση του εξετάστηκε, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να μην προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του Αργεντινού εξτρέμ θεωρώντας πως δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι «πράσινοι» έχοντας μάλιστα πατήσει τα 36!

Παράλληλα, το ενδιαφέρον από συλλόγους του MLS για τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ έχει ατονήσει με την Πενιαρόλ να παίζει πλέον μόνη της για την απόκτηση του.

Οι Ουρουγουανοί βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μάξι Ροντρίγκες, ωστόσο ο Αργεντινός άσος να μην έχει δώσει ακόμη την τελική του απάντηση.

Στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως ο Μάξι Ροντρίγκες θέλει να κερδίσει ακόμη περισσότερο χρόνο, περιμένοντας νέα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, καθώς η προσφορά που κατατέθηκε από το «τριφύλλι» δεν τον ικανοποίησε.

Τα πάντα πλέον θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της εβδομάδας με τους Ουρουγουανούς από την πλευρά τους να εμφανίζονται αισιόδοξοι για την επίτευξη συμφωνίας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα