Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

Νίκος Μαρούδας
Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

bet365

Την λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ανακοίνωσε την Δευτέρα ο Ατρόμητος, με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί σαν φίλος από τους Περιστεριώτες.

Αποχώρησε από τον Ατρόμητο κι επίσημα ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τους Περιστεριώτες. Ο Έλληνας γκολκίπερ, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Λαμία στην οποία και δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και η δήλωση του Έλληνα κίπερ:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

«Φεύγω από τον Ατρόμητο σαν φίλος και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εύχομαι να έχει πολλές επιτυχίες στην συνέχεια. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις γι' αυτό και οι δρόμοι μας μπορεί να ανταμώσουν ξανά στο μέλλον» δήλωσε στο atromitosfc.gr o 27χρονος τερματοφύλακας.

H ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την άψογη επαγγελματική στάση που τήρησε στη διάρκεια της μεταξύ τους συνεργασίας και του εύχεται ό,τι καλύτερο στην καριέρα του!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα