Μίλιτς: «Champions League και 8ο σερί» (pics)

Μίλιτς: «Champions League και 8ο σερί» (pics)

Gazzetta team
Μίλιτς: «Champions League και 8ο σερί» (pics)

bet365

Ο Χρβόγε Μίλιτς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. «Έχω δει πολλά βίντεο από τους φιλάθλους, δεν βλέπω την ώρα να βγω στο γήπεδο και να παίξω για εκείνους»

Απέμενε απλά το τυπικό της υπόθεσής του. Η τζίφρα και η ανακοίνωση. Ο Χρβόγε Μίλιτς έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα το Σαββάτου και το απόγευμα της Κυριακής ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης αριστερός μπακ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά το επίσημο σκέλος της ανακοίνωσης του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό και να γράψουμε ιστορία! Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι επτά φορές συνεχόμενα πρωταθλητής, αλλά ποτέ δεν έχει κατακτήσει οκτώ σερί. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο στόχοι είναι πιο σημαντικοί. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να παλέψει για αυτούς», είπε αρχικά για να προσθέσει o 28χρονος αριστερός μπακ ο οποίος αποκτήθηκε από την Φιορεντίνα

«Για τους φιλάθλους έχω το εξής μήνυμα: Να είναι όπως πάντα, οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Έχω δει πολλά βίντεο από τους φιλάθλους, δεν βλέπω την ώρα να βγω στο γήπεδο και να παίξω για εκείνους και ελπίζω ότι με τη δύναμή τους, όλη η ομάδα θα είναι καλύτερη».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρβόγε Μίλιτς»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα