Σκέφτεται και Βούκοβιτς ο Χάσι

Σκέφτεται και Βούκοβιτς ο Χάσι

Δημήτρης Τομαράς
Σκέφτεται και Βούκοβιτς ο Χάσι

bet365

Δεν έχει ξεγράψει από τις επιλογές του για το κέντρο της άμυνας τον Βούκοβιτς ο Χάσι. Παραμένει μία τάση υπέρ του να είναι ο Ρομαό με τον Οφόε στο κέντρο για το ματς με Παρτιζάν.

Ο Χάσι με τους συνεργάτες του εξακολουθούν να δοκιμάζουν και να δουλεύουν πράγματα στον Ρέντη ενόψει Παρτιζάν. Άλλωστε η αποστολή θα βγει άμεσα και η ομάδα θα πρέπει να ταξιδέψει για το Βελιγράδι. Ο Βούκοβιτς δεν φαίνεται να έχει... διαγραφεί πλήρως ως επιλογή για το κέντρο της άμυνας, παρότι ο Μπέσνικ Χάσι μετά τον αγώνα με τον Αστέρα είχε πει ότι ήταν ανέτοιμος. Βέβαια ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Χάσι αλλά φαίνεται πως ο Κοσοβάρος προσπαθεί έτσι ώστε να έχει τον Ρομαό στον άξονα μαζί με τον Οφόε και όχι στα μετόπισθεν ως στόπερ. Τα άλλα φαβορί είναι γνωστά και ουσιαστικά συνεχίζουν να... παίζονται τρία πρόσωπα. Το δίδυμο των στόπερ και ο παίκτης που θα είναι εξάρι και κοντά στον Οφόε στο κέντρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα