Ανδριόπουλος: «Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής»

Ανδριόπουλος: «Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής»

Gazzetta team
Ανδριόπουλος: «Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής»

bet365

Ο project manager της «Αγιά Σοφιάς» τόνισε πως η οικοδομική άδεια θα είναι στα χέρια της ΑΕΚ τις επόμενες μέρες.

Στην Ενωση έκαναν πολλή υπομονή για το θέμα του γηπέδου αλλά τώρα είναι κοντά στο τέλος του δρόμου, όπως είπε και ο Ανδριόπουλος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Νόμιζα πως η διαδρομή μέχρι την εξασφάλιση της άδειας, θύμιζε Μαραθώνιο. Τελικά, μάλλον είναι ο... γύρος της Γαλλίας! Πλέον, όμως, καταφέραμε να φτάσουμε στο τέρμα! Μετράμε κυριολεκτικά λίγες μονάχα μέρες. Μένουν μερικά 24ωρα μονάχα για να πάρουμε την άδεια στα χέρια μας και να ξεκινήσουμε. Είμαστε έτοιμοι και μπορώ να σας πω πως τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα και δεν θα σταματήσουν μέχρι να τελειώσει το γήπεδο», τόνισε αρχικά ο project manager της «Αγιά Σοφιάς» και πρόσθεσε...

«Χάσαμε πολύ χρόνο τον μήνα που μας πέρασε, με ζητήματα που προέκυψαν από... τρίτους. Ωστόσο καταφέραμε να προσπεράσουμε τα εμπόδια που προέκυψαν και να βρεθούμε τώρα στο τέλος της διαδρομής. Το γήπεδο της ΑΕΚ θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες να κατασκευάζεται. Δεν ξέρω αν θα είναι Τρίτη ή Τετάρτη, θα είναι όμως μία από τις επόμενες μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα