«Τσόσιτς μη σας... φύγει ο Βιτίνιο»

«Τσόσιτς μη σας... φύγει ο Βιτίνιο»

«Τσόσιτς μη σας... φύγει ο Βιτίνιο»

bet365

O πρώην ηγέτης της ΤΣΣΚΑ, Ζόραν Τόσιτς παρακολούθησε το ντέρμπι της Μόσχας και αναλύει στο gazzetta.gr τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα της αντιπάλου της ΑΕΚ. Τι... φωνάζει στον κολλητό του, Ούρος Τσόσιτς.

Για επτά χρόνια ήταν ο ηγέτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ξέρει όσο λίγοι αδυναμίες και πλεονεκτήματα της αντιπάλου της ΑΕΚ. Ο Ζόραν Τόσιτς παρακολούθησε την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Μόσχας και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, αφού ξεχνούν τη σπουδαία συνεισφορά του. Ο Σέρβος εξτρέμ μίλησε στο gazzetta.gr για την εικόνα της ΤΣΣΚΑ, την κακή εικόνα της άμυνας, τον Βιτίνιο, αλλά και το ρόστερ που δεν αλλάζει.

Αποτέλεσμα εικόνας για zoran tosic

«Δεν ήταν η ιδανική εικόνα πριν από ένα τόσο μεγάλο ραντεβού όπως αυτό με την ΑΕΚ. Είμαι σίγουρος όμως πως θα είναι εντελώς διαφορετική την Τρίτη, αφού ο βασικός στόχος για φέτος είναι η παρουσία στους ομίλους του Championa League. Εξάλλου, ενδεχόμενος αποκλεισμός θα είναι σκέτη αποτυχία» και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως την Τρίτη η ΤΣΣΚΑ θα παρουσιαστεί διαφορετική. Πιο σωστά αμυντικά, πιο επικίνδυνη επιθετικά και η εμπειρία της είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για την ΑΕΚ. Δύσκολος αντίπαλος η ελληνική ομάδα, αλλά η ΤΣΣΚΑ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο».

Ποια είναι τα μειονεκτήματα, τα πλεονεκτήματα και ποιος ο παίκτης - κλειδί;

(-): Η άμυνά της παραμένει ασταθής και με προβλήματα. Ο Βασίν υπέπεσε σε λάθη και λειτουργεί πιο καλά στην επίθεση παρά στην άμυνα. Δε διάβασε σωστά τις φάσεις και δεν προέβλεψε καταστάσεις, όπως πρέπει.

  • Η άμυνα της ΤΣΣΚΑ ήταν ανοιχτή, έδωσε πολλές φάσεις στους αντίπαλους μεσοεπιθετικούς να κάνουν ζημιές. Σίγουρα η απουσία του Ιγκνάσεβιτς επηρεάζει αρκετά την ομάδα. Ο Ακινκέεβ πρέπει να βρει τρόπους να δώσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από το τέρμα.
  • Δεν υπήρχε στο τελευταίο ματς καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Η ΤΣΣΚΑ ήταν ουσιαστική στην πρεμιέρα, αλλά όχι και στο ντέρμπι. Της δόθηκαν φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι όπως αυτό με την ΑΕΚ δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. μ
  • Αυτή η ήττα μπορεί να επηρεάσει την ομάδα και για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν έχει αυτοπεποίθηση η ομάδα και δεν πατάει καλά, αλλά έχει τεράστια εμπειρία. Εχει κάποιες ημέρες μπροστά της που μπορεί να αλλάξει την εικόνα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι βελτιωμένη.


(+): Θα παρουσιαστεί σχεδόν ίδια με την περσινή σεζόν. Η ομάδα έχει εξαιρετική χημεία, οι παίκτες ξέρουν τις θέσεις τους, τη φιλοσοφία του προπονητή, αλλά και πως να συμπεριφερθούν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει κορεσμός, οι όμιλοι του Champions League αποτελούν τεράστιο κίνητρο.

  • Η επίθεσή της είναι εξαιρετική και στη μέρα της μπορεί να κάνει άνω - κάτω κάθε άμυνα. Ο Γκολοβίν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μαζί με τους Τζαγκόεβ, Βιτίνιο συνεργάζονται άψογα. Ο Τζαγκόεβ είχε κάποια προβλήματα, ωστόσο παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι πιο βελτιωμένος. Γρήγοροι επιθετικοί, μπορούν να προκαλέσουν αρκετά ρήγματα.
  • Εξαιρετική ομάδα στα στημένα, κόρνερ και φάουλ. Ο Βάσιν προωθείται και είναι ικανός για ζημιές. Αρκετά συστήματα γίνονται σε αυτό το κομμάτι και είναι ένας ακόμα τρόπος για να σκοράρει η ΤΣΣΚΑ.
  • Η εμπειρία της είναι σύμμαχος. Πολλές ευρωπαϊκές παραστάσεις και είναι το ίδιο ρόστερ που είχε τις επιτυχίες. Νάτχο και Βέρνμπλουμ είναι αρκετά έμπειροι, ο Φερνάντες και ο Ακινκέεβ το ίδιο. Είναι ενδεκάδα με ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με πέρσι.


Το κλειδί: Ο Βιτίνιο. Ο Βραζιλιάνος είναι εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να σκοράρει με όλους τους τρόπους και στη Λοκοπμοτίβ το έκανε με ένα υπέροχο σουτ. Ο Τσόσιτς θα έχει πρόβλημα και πρέπει να είναι συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια. Η ΑΕΚ πρέπει να τον μπλοκάρει διπλά και σε καμία περίπτωση να μην τον αφήσει να επιχειρήσει σουτ. Ο Βιτίνιο μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δυο πόδια, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα