Τεσσάρα της Μίλαν στην Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Τεσσάρα της Μίλαν στην Μπάγερν Μονάχου! (vid)

bet365

Με το εμφατικό 4-0 η Μίλαν συνέτριψε την Μπάγερν Μονάχου στο τουρνουά International Champions Cup στέλνοντας μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν. Δύο γκολ ο Κουτρόνε.

Ένα πρώτο μήνυμα για τα όσα θα δουν οι φίλοι της Μίλαν τη νέα σεζόν, έστειλε η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα. Οι «ροσονέρι» συνέτριψαν με 4-0 την Μπάγερν Μονάχου σε φιλικό παιχνίδι με τον 19χρονο Κουτρόνε να κλέβει την παράσταση πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Η ιταλική ομάδα μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τον Κεσιέ στο 14', για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο Κουτρόνε. Ο νεαρός επιθετικός σημείωσε δύο γκολ (25', 43') ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Τσλχάνογλου με ωραίο μακρινό σουτ στο 85' να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Ντεμπούτο για τους Μιλανέζους έκανε ο Μπονούτσι, όπως και ο πρώην πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης και αδερφός του Τζίτζι Ντοναρούμα, Αντόνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα