Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Γκιομπέρτ

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Γκιομπέρτ

Gazzetta team
Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Γκιομπέρτ

bet365

Τον Σλοβάκο στόπερ της Ρόμα, έχει ψηλά στη λίστα του ο ΠΑΟΚ για το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας, με τον Μίχελ να τον γνωρίζει αρκετά καλά.

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με την περίπτωση του Νόρμπερτ Γκιομπέρτ, να βρίσκεται αρκετά ψηλά. Σύμφωνα με την εφημερίδα «FORZA», ο Σλοβάκος είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ στον Λούμπος Μίχελ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Νέα Υόρκη Σίτι – Σικάγο (21+).

Ο κεντρικός αμυντικός ύψους 1,89, ανήκει στην Ρόμα όπου όμως έχει αγωνιστεί μόλις 6 φορές και πέρσι δόθηκε δανεικός στην Πεσκάρα το πρώτο μισό και στην Τέρεκ Γκρόζνι της Ρωσίας, το δεύτερο μισό.

Επίσης, έχει περάσει και από την Κατάνια η οποία τον έκανε να πάει στην Ιταλία στα 21 του χρόνια, ενώ ο Σλοβάκος είναι εν ενεργεία διεθνής και το 2016 αγωνίστηκε και στο Euro.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα