Κίνηση Ολυμπιακού και για Αγκίρε (vids)

Κίνηση Ολυμπιακού και για Αγκίρε (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Κίνηση Ολυμπιακού και για Αγκίρε (vids)

bet365

Κρούση για την απόκτηση του φορ Ροδρίγκο Αγκίρε εμφανίζεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός, με τον ατζέντη του παίκτη να επιβεβαιώνει την σχετική εξέλιξη.

Νέα πληροφορία επί των μεταγραφικών του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον 22χρονο διεθνή Ουρουγουανό, Ροδρίγκο Αγκίρε, παίκτη που ανήκει σε Νασιονάλ και είχε πάει δανεικός στην Ουντινέζε.

Παίζει φορ αλλά και στα δύο άκρα της επίθεσης. Την περσινή σεζόν είχε 32 ματς με 13 τέρματα και 3 ασίστ. Σύμφωνα με πηγές από το εξωτερικό έγινε κρούση προς την πλευρά του παίκτη αλλά και την ομάδα του. Την πληροφόρηση αυτήν την επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Μπεντανκούρ, μεταφέροντας την επιθυμία του παίκτη να προσπαθήσει να γυρίσει σε Νασιονάλ πάντως. Εκτός από Ολυμπιακό και Ρόμα ενδιαφέρον φέρεται να υπήρξε και από MLS. Πρόκειται για μία περίπτωση που φαίνεται να έχει σχέση με εισηγήσεις του Ουσίγιος. Κοστολογείται με 1,5 με 2 εκατ. ευρώ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Γιούνγκ Μπόις – Βασιλεία, αν ο Ντελγκάδο ανοίξει το σκορ (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα