Έξτρα χρόνος για να βρεθούν τα 2,6 εκατ. ευρώ...

Δημήτρης Τομαράς
Έξτρα χρόνος για να βρεθούν τα 2,6 εκατ. ευρώ...

bet365

Αναβολή της αναβολής στην Super League σε μία προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος και να βρεθούν τα έξτρα 2,6 εκατ. ευρώ που δεσμεύτηκαν προς τους μικρομεσαίους οι 4 μεγάλοι.

Τελειωμό δεν έχει το... σίριαλ με την Super League. Αισίως φτάσαμε στην αναβολή Νο3 περί του νέου τηλεοπτικού συμβολαίου και της προκήρυξης για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος για τη νέα χρονιά.

Η νέα αναβολή είχε να κάνει με το ότι τελικώς καμία εκ των εμπλεκόμενων πλευρών (σ.σ. οι 4 μεγάλοι και οι 12 μικρομεσαίοι) δεν ήταν έτοιμοι για την τελική κουβέντα. Οι 4 μεγάλοι μένει να διασφαλίσουν τα έξτρα 2,6 εκατ. ευρώ, που έχουν υποσχεθεί και σας έχει αποκαλύψει εξαρχής το Gazzetta.gr. Το 1,6 με έξτρα χορηγία και το 1 εκατ. ευρώ με τηλεοπτικό πάροχο που θα πάρει ματς από τη NOVA (σ.σ. το κόστος παραγωγής δηλαδή και δίνοντας και χρήματα) με συνεργασία, όπως η ΕΡΤ. Κάποιες πηγές έκαναν λόγο πως οι μικρομεσαίοι θέλουν και παραπάνω από το 1 εκατ. ευρώ από ΕΡΤ ή αλλού. Οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος αφήνουν να εννοηθεί πως η διαπραγμάτευση - διαβούλευση συνεχίζεται ενώ από τη NOVA νεότερη αντίδραση, επίσημα ή ανεπίσημα δεν υπήρξε. Εάν κρίνουμε βέβαια από την στάση που είχε την Τετάρτη το συνδρομητικό αυτή η νέα αναβολή δεν το ικανοποίησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα