Ανέλαβε τις Ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα ο Τερεζόπουλος

Θοδωρής Βασίλης
Ανέλαβε τις Ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα ο Τερεζόπουλος

bet365

Σε μια σημαντική προσθήκη προέβη ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος ανακοίνωσε τον Δημήτρη Τερεζόπουλο ως νέο τεχνικό διευθυντή των υποδομών στα Ιωάννινα και των ακαδημιών στη Αθήνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρισκόταν σε αναζήτηση ενός ανθρώπου που θα αναλάμβανε την θέση που άφησε κενή ο Γιάννης Γεωργουλόπουλος ο οποίος μετακόμισε στον Αστέρα Τρίπολης. Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Τερεζόπουλου ο οποίος έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια του τόσο στον Πανιώνιο όσο και στον Ολυμπιακό.

Μποέμιαν - Ντέρι με επιστροφή, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Έτσι, με επίσημη ανακοίνωση ο πρώην τεχνικός της Ρόδου αναλαμβάνει νέος τεχνικός διευθυντής των υποδομών στα Ιωάννινα και των ακαδημιών στη Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανάληψη του πόστου του Τεχνικού Διευθυντή των υποδομών στα Ιωάννινα και των ακαδημιών στη Αθήνα από τον κ. Δημήτρη Τερεζόπουλο.

Ο κ. Τερεζόπουλος έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προπονητής στις υποδομές του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, ως βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης και ως πρώτος προπονητής στην ομάδα της Ρόδου αλλά και στις αντρικές ομάδες του Αστέρα και του Πανιωνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα