Ανακοίνωσαν συνεργασία Πλατανιάς και Ρεθυμνιακός

Gazzetta team
Ανακοίνωσαν συνεργασία Πλατανιάς και Ρεθυμνιακός

bet365

Συνεργασία σε συλλογικό επίπεδο θα έχουν Πλατανιάς Χανιών και Ρεθυμνιακός ΑΟ, όπως ανακοίνωσε η χανιώτικη ΠΑΕ.

Μέσω αυτής της συνεργασίας οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν την αξιοποίηση ταλέντων από την Κρήτη σε ένα αγνωνιστικό-αθλητικό πλαίσιο, που θα επεκταθεί και σε τομείς εκτός των γηπέδων.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας σε επίπεδο συλλόγων με τον Ρεθυμνιακό ΑΟ.

Μποέμιαν - Ντέρι με επιστροφή, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Η συμφωνία αυτή, της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων με τον Ρεθυμνιακό ΑΟ, έχει ως γνώμονα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την αξιοποίηση ταλέντων από το νησί μας, ενώ το πλαίσιο της συνεργασίας δεν θα περιοριστεί μόνο στο αγωνιστικό-αθλητικό κομμάτι, αλλά θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων πιστεύει ακράδαντα πως η συνεργασία της με τον Ρεθυμνιακό ΑΟ, όχι μόνο θα αποδώσει σύντομα καρπούς, αλλά θα αποτελέσει το παράδειγμα και για άλλες ανάλογες στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα