Ευρωπαϊκή λίστα δίχως Ταχτσίδη και Ντε Λα Μπέγια ο Χάσι

Ευρωπαϊκή λίστα δίχως Ταχτσίδη και Ντε Λα Μπέγια ο Χάσι

Δημήτρης Τομαράς
Ευρωπαϊκή λίστα δίχως Ταχτσίδη και Ντε Λα Μπέγια ο Χάσι

bet365

Ο τραυματίας Ταχτσίδης και ο εκτός πλάνων Ντε Λα Μπέγια τέθηκαν εκτός της ευρωπαϊκής λίστας του Μπέσνικ Χάσι για τα ματς με Παρτιζάν στο Champions League.
Έγινε γνωστή από πλευράς των Πειραιωτών η λίστα για τους αγώνες με την Παρτιζάν. Από αυτήν απουσιάζουν ο τραυματίας Ταχτσίδης καθώς και ο Ντε Λα Μπέγια που δεν τον υπολογίζει ο Χάσι.
Ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα για τροποποίηση της λίστας με μια θέση, μέχρι και μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (24/7). Ο αγώνας με την Παρτιζάν εκτός έδρας είναι την Τρίτη (25/7, 21.45). Αναλυτικά οι λίστες Α και Β:
Λίστα Α
Ανσαριφάρντ, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Οφόε, Πάρντο, Ρομαό, Σιώπης, Μάρτινς, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.
Λίστα Β
Μανθάτης, Ανδρούτσος, Νικολάου, Ρέτσος και Σκαφίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα