Οι αρνήσεις των μικρών και το τελευταίο (;) συμβόλαιο με NOVA

Δημήτρης Τομαράς
Οι αρνήσεις των μικρών και το τελευταίο (;) συμβόλαιο με NOVA

bet365

Το κλίμα που βγαίνει από τους 12 μικρομεσαίους είναι πως παραμένουν αρνητικοί να γίνουν 14 οι ομάδες από 16. Τι λεφτά χάνουν και γιατί εκτιμάται πως το συμβόλαιο αυτό με NOVA θα είναι το τελευταίο.

Ενόψει της συνεδρίασης της Παρασκευής τα πράγματα παραμένουν ρευστά στο τηλεοπτικό τοπίο της Super League. Οι 12 μικρομεσαίοι απάντησαν με αντιπρόταση στους μεγάλους και η συζήτηση - διαπραγμάτευση για deal για συμβόλαιο ενός έτους με τη NOVA συνεχίζεται.

Αυτό πάντως που βγαίνει ως κλίμα από αρκετές μικρομεσαίες ομάδες είναι πως δεν θέλουν μείωση ομάδων από 16 σε 14. Ήδη από τις νέες συνθήκες του συμβολαίου μπορεί να χάσουν από 400.000 έως 450.000 ευρώ ο καθένας. Ως προς τα πλέι οφ - όπου φαίνεται εξαρχής μία συναίνεση των μεγάλων - δεν... καίγονται και ιδιαίτερα εάν γίνουν ή όχι. Κατά τα άλλα η εκτίμηση πως το ετήσιο αυτό συμβόλαιο με το συνδρομητικό θα είναι πολύ πιθανώς το τελευταίο μεταξύ των δύο πλευρών υφίσταται ακόμα. Και αυτό γιατί και η NOVA δεν δείχνει να αντέχει άλλο τέτοιο βάρος υπό την έννοια ότι έφτανε κάποια στιγμή να δίνει ποσά που δεν της έβγαιναν σε ανταπόδοση και ενώ και οι ομάδες κοιτάζουν αλλού για τηλεοπτικό πάροχο... Στην Λίγκα πάντως ο χρόνος πιέζει και οι τελικές αποφάσεις για τηλεοπτικά και προκήρυξη πρέπει να βγουν πάση θυσία την Παρασκευή...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα