Οι Μπεν και Ρέτσος αλλάζουν τα δεδομένα της 11άδας...

Οι Μπεν και Ρέτσος αλλάζουν τα δεδομένα της 11άδας...

Δημήτρης Τομαράς
Οι Μπεν και Ρέτσος αλλάζουν τα δεδομένα της 11άδας...

bet365

Ο Χάσι θα περιμένει και τους Μπεν και Ρέτσο για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την κατάρτιση της 11άδας για το ματς με Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Καπίνο και επικρατέστεροι για τα δύο άκρα οι Ομάρ και Κούτρης. Για το κέντρο της άμυνας ο Κοσοβάρος θα περιμένει και τον Ρέτσο μήπως πάει σε επιλογή με τον Ρομαό και μείνει εκτός 11άδας ο Σισέ.

Εάν ο Ρομαό δεν ξεκινήσει στην άμυνα τότε θα πάει στον άξονα. Μαζί με Οφόε και Φορτούνη. Αλλιώς προορίζεται για εκεί ο Σιώπης. Για τα άκρα οι Πάρντο και Μάριν έχουν τον πρώτο λόγο και ενώ για την επίθεση με δεδομένο το αγωνιστικό status του Εμενίκε και ότι ο Ανσαριφάρντ δεν είναι στις βασικές επιλογές του Χάσι, ο Μπεν μπορεί κάλλιστα να πάρει χρίσμα βασικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα