Απών από την προπόνηση της Ναντ ο Ζιλέ!

Απών από την προπόνηση της Ναντ ο Ζιλέ!

Απών από την προπόνηση της Ναντ ο Ζιλέ!

bet365

O Γκιγιόμ Ζιλέ απουσίασε από την πρωινή προπόνηση της Ναντ «φουντώνοντας» ακόμη περισσότερο τις φήμες περί συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό!

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Η σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Ναντ, Λα Ζονιελιέρ διεξήχθη υπό το βλέμμα των οπαδών των «καναρινιών» καθώς ήταν ανοικτή για το κοινό της.

Η απουσία του Γκιγιόμ Ζιλέ προκάλεσε αίσθηση, καθώς τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τον 33χρονο μέσο να βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού, κάτι που πάντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν αφού αυτό που προέχει είναι τα ματς κόντρα στην Παρτιζάν για τον Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Champions League.

Η επιθυμία του Βέλγου άσου να μεταπηδήσει στους «ερυθρόλευκους» είναι εκπεφρασμένη και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ναντ και Ολυμπιακού.

Η γαλλική ομάδα ωστόσο έσπευσε να δικαιολογήσει την απουσία του Ζιλέ από την προπόνηση τονίζοντας πως υπέστη τράβηγμα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα