Αστέρας Τρίπολης: Μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και υπογράφει ο Γκιέολ-Χι Γιανγκ

Αστέρας Τρίπολης: Μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και υπογράφει ο Γκιέολ-Χι Γιανγκ

bet365

Ο Γκιέολ-Χι Γιανγκ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι Αρκάδες εξετάζουν περιπτώσεις από την Αργεντινή για το 10άρι.

Γιουρόπα Λιγκ, Γκόριτσα – Πανιώνιος ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Μετά τον Ισνάλντο, ακόμη ένας Αργεντινός αναμένεται να έρθει στην Τρίπολη. Τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι άνθρωποι της ομάδας για το 10άρι, τα βρίσκουν μόνο στην χώρα του τάνγκο και εκεί έχουν ρίξει το βάρος τους.

Ο Ντιέγο Μοράλες, για τον οποίο το gazzetta.gr σάς είχε αποκαλύψει ότι ενδιαφέρονται οι Αρκάδες, είναι μια δύσκολη περίπτωση που ακόμη όμως «παίζει». Εξετάζονται όμως κι άλλες περιπτώσεις.

Όσον αφορά στον Γκιέολ-Χι Γιανγκ, ο Κορεάτης, τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα τριετές συμβόλαιο.

Ο Αστέρας, αρχίζει να αποκτά στενές σχέσεις με την La Liga, μιας και ήδη έχει αποκτήσει και τον Μαντίντα από την Θέλτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα