Περίμενε άλλα πράγματα η NOVA

Δημήτρης Τομαράς
Περίμενε άλλα πράγματα η NOVA

bet365

Από τη NOVA προκύπτει και την Τετάρτη πως δεν είναι τόσο ευχαριστημένη από την στάση της Λίγκας στα συμβούλιά της και σε σχέση πάντα με τις αλλαγές που περιμένει.
Στελέχη της Nova, σχολιάζοντας τις σημερινές εξελίξεις στο Δ.Σ. της Super League, τόνιζαν ότι έναν μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, οι υπεύθυνοι πρόεδροι και παράγοντες της Κεντρικής Διαχείρισης των ομάδων της Super League δεν έχουν ακόμα κατορθώσει να προκηρύξουν το πρωτάθλημα υλοποιώντας αποφάσεις στις οποίες υποτίθεται ότι οι ίδιοι είχαν συμφωνήσει από τον περασμένο Μάρτιο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της μείωσης των ομάδων σε 14.
Η υλοποίηση των εν λόγω αποφάσεων του Συνεταιρισμού της Super League στην προκήρυξη της ερχομένης αγωνιστικής σεζόν αποτελεί το ελάχιστο καθήκον των παραγόντων των ΠΑΕ στον δρόμο της ανάκτησης της χαμένης αξιοπιστίας του Συνεταιρισμού, όπως τόνιζαν επίσης. Όλα αυτά δείχνουν πως η NOVA συνεχίζει να μην είναι ικανοποιημένη από τις εξελίξεις και τον τρόπο που λειτουργεί η Λίγκα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα