Θετική διάθεση αλλά τα... ξαναλένε Παρασκευή!

Νίκος Μαρούδας
Θετική διάθεση αλλά τα... ξαναλένε Παρασκευή!

bet365

Δίχως τελική συμφωνία για NOVA και τις αλλαγές στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε η συζήτηση στην Λίγκα. Ξανά κουβέντα για τα ίδια θέματα την Παρασκευή! Κανένα νέο σχόλιο η NOVA.

Ξανά όλα στον... αέρα στην Λίγκα. Και για το θέμα του συμβολαίου της NOVA καθώς και για την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Μετά από σχεδόν 3 ώρες κουβέντας συμφωνία μεταξύ των ομάδων δεν επήλθε.

Κρατάμε το στοιχείο της θετικής διάθεσης απ' όλους, από τους 4 μεγάλους και τους υπόλοιπους δηλαδή, για να βρεθεί η χρυσή τομή και για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και για το μοίρασμα των χρημάτων αλλά και για τις αλλαγές που είναι να γίνουν. Η διάθεση και το κλίμα συναίνεσης είναι σημαντικά, ωστόσο πρόοδος ώστε να φτάσουμε στο 100% σε όλα δεν προέκυψε. Συμφωνήθηκε να γίνει μία εκ νέου κουβέντα στην Super League την Παρασκευή και έτσι η αγωνία καλά κρατεί.

Σημειώνεται ξανά πως το τηλεοπτικό συμβόλαιο παραμένει πολύ σημαντικό για την βιωσιμότητα της Λίγκας... Η NOVA από μέρους της προς το παρόν δεν κάνει κανένα σχόλιο...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση (15:30 & 16:00 αντίστοιχα), στα γραφεία της Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα