Μπάγερν – Αρσεναλ 1-1 (2-3)

Gazzetta team
Μπάγερν – Αρσεναλ 1-1 (2-3)

bet365

Ο Τσεχ κράτησε τους Λονδρέζους στην κανονική διάρκεια, με τον Ιβόμπι να ισοφαρίζει 1-1 τους Βαυαρούς στο 93'. Και στα πέναλτι έπιασε δύο ο Μαρτίνες, για να δώσει τη νίκη με 3-2 στην ομάδα του Βενγκέρ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Χωρίς νικητή στην κανονική διάρκεια (1-1) έληξε το φιλικό της Μπάγερν με την Αρσεναλ που διεξήχθη στη Σανγκάι της Κίνας. Οι Βαυαροί ήταν πολύ καλύτεροι, αλλά δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν, επειδή ο Τσεχ πραγματικά κατέβασε ρολά, σταματώντας τους σε πέντε σημαντικές περιπτώσεις. Είχε νικηθεί μόνο από τον Λεβαντόφσκι και αυτό στο 8' από το σημείο του πέναλτι. Οι Gunners τελικά αφού δεν δέχτηκαν κι άλλα γκολ, βρήκαν εκείνοι την ισοφάριση στο 93' με τον Ιβόμπι να σώζει την κατάσταση.

Το παιχνίδι πήγε απ' ευθείας στα πέναλτι και εκεί ο Εμιλιάνο Μαρτίνες που είχε αντικαταστήσει τον Τσεχ, απέκρουσε τις εκτελέσεις των Αλάμπα, Μπερνάτ, με τον Ρενάτο Σάντσες να σημαδεύει το δοκάρι. Μόνο ο Ελνένι αστόχησε από την Αρσεναλ που επικράτησε 3-2 από την άσπρη βούλα.

Ο Χάμες Ροδρίγκες και Λακαζέτ έπαιξαν βασικοί, αλλά ο Αλέξις Σάντσες δεν έχει ξεκινήσει καν προετοιμασία, έχοντας παρατεταμένη άδεια εξαιτίας της παρουσίας του στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών με τη Χιλή. Και έτσι η φημολογία για το μέλλον του συνεχίζεται και μεγαλώνει...

 

Τελευταία Νέα