Άρνεσεν: «Δύσκολο να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ»

Άρνεσεν: «Δύσκολο να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Άρνεσεν: «Δύσκολο να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ»

bet365

Έκπληκτος με τη φυγή του Βλάνταν Ίβιτς από τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Φράνκ Άρνεσεν.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Άρνεσεν φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5, όπου χαρακτήρισε δύσκολη υπόθεση το να είναι κάποιος προπονητής στον ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Στανόγεβιτς, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόσληψη του Στανόγεβιτς: «Έμαθα για τα νέα του ΠΑΟΚ και την πρόσληψη του νέου τεχνικού στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία. Ωστόσο, έμεινα έκπληκτος με τη φυγή του Ίβιτς γιατί τα πήγε πάρα πολύ καλά και κατέκτησε και το Κύπελλο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το εάν έχει μιλήσει με τον Ίβιτς: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ίβιτς».

Για τη συνεχή αλλαγή προπονητών στον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να κρίνω τι συμβαίνει και γίνεται αυτό. Ο Σαββίδης είναι το αφεντικό και αυτός κρίνει τι πρέπει να γίνει. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μείνει ένας προπονητής για δύο χρόνια. Η συνέχεια είναι σημαντική. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ».

Για το εάν γνωρίζει το Στανόγεβιτς: «Δεν τον γνωρίζω».

Για την επιστροφή του Μακ: «Μου άρεσε αυτό. Πολύ καλή μεταγραφή. Ο Μακ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ξέρει την ομάδα. Ήθελε να επιστρέψει γιατί δεν είχε δώσει όσα ήθελε όταν ήταν στην ομάδα» .

Για τον Ρέι: «Δεν τον γνωρίζω».

Για τον Τσίμιροτ: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Τσίμιροτ. Είναι ένας καλός παίκτης και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για εκείνον».

Για το Λούμπος Μίχελ: «Έχω καλή σχέση μαζί του. Μιλούσαμε συνέχεια για την ομάδα και την Εθνική. Δεν του έδωσα κάποια ιδιαίτερη συμβουλή. Δεν του έδωσα συμβουλες αλλά πληροφορίες που θα ήθελε να ξέρει. Τα πάει πολύ καλά και ο ΠΑΟΚ έχει καταρτισμένους ανθρώπους για να γίνει σωστά η δουλειά».

Για το αν μιλάει με το Σαββίδη: «Είναι δύσκολο. Μιλάει ρώσικα και εγώ δεν μπορώ να τα μιλήσω».

Για το αν το ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει και να κάνει κάτι καλό αλλά υπάρχει και ο Ολυμπιακός που είναι μια δυνατή ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα