Πρόβλημα στην επίθεση, περνάει ο Ολυμπιακός... (pics & vid)

Πρόβλημα στην επίθεση, περνάει ο Ολυμπιακός... (pics & vid)

Πρόβλημα στην επίθεση, περνάει ο Ολυμπιακός... (pics & vid)

bet365

Ο δημοσιογράφος Μίλος Αντιτς βρέθηκε στο «Stadion Pod Goricom» και αναλύει για το Gazzetta.gr την... προβληματική Παρτιζάν, αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Ντουντελάνζ – ΑΠΟΕΛ με επιστροφή, αν ο Μπερτόλιο ανοίξει το σκορ (21+).

Η Παρτιζάν μπορεί να παρουσιάστηκε... άυπνη στην Ποντγκόριτσα, ωστόσο δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το μηδέν και να βρεθεί σχετικά εύκολα στον 3ο προκριματικό γύρο! Ανασταλτικά τα πήγε περίφημα, έχοντας μόλις ένα σοβαρό λάθος, αυτό του Οστοϊτς στο 35ο λεπτό, όπου η Μπουντούτσνοστ είχε δοκάρι. Επιθετικά δεν άρεσε, ο Λεονάρντο ήταν κινητικός, αλλά όχι ο περσινός «διάβολος», ενώ ο πρώτος της σκόρερ, Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά. Ο πρώτος παρουσιάστηκε ανέτοιμος, αλλά και χωρίς διάθεση, ίσως γιατί φταίει και το γεγονός πως έχει τεράστιες διαφορές με τη διοίκηση. Προσωρινό πρόβλημα η αδυναμία στην ανάπτυξη ή μελανό σημείο που μπορεί να εκμεταλλευθεί ο Ολυμπιακός; Μόλις δυο σουτ εντός στόχου για τους ασπρόμαυρους που έδειξαν ανήμποροι να απειλήσουν οργανωμένα μια ομάδα κατώτερή τους! Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Blic» Μίλος Αντιτς βρέθηκε στην Ποντγκόριτσα και αναλύει για το Gazzetta.gr την αντίπαλο του Ολυμπιακού.

ΤΑ (+)

- Σκληροτράχηλη ομάδα με κοντά τις γραμμές. Με πολλή δύναμη στο παιχνίδι της και αρκετά αποτελεσματική στις... μονομαχίες σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Επίσης με έναν καλό κίπερ.
- Ο άλλοτε ερυθρόλευκος Γιάνκοβιτς αποτελεί αιχμή του δόρατος και είναι ένας παίκτης που με την ταχύτητα και την τεχνική του μπορεί να ταλαιπωρήσει τις αντίπαλες άμυνες.
- Η είσοδος και η παρουσία του Βραζιλιάνου Λεονάρντο πάντα αλλάζει τα δεδομένα της Παρτιζάν ως προς το δημιουργικό και το επιθετικό σκέλος προς το καλύτερο. Ο Λεονάρντο όμως έχει ανοιχτά μέτωπα με την ομάδα λόγω του νέου του συμβολαίου και του ρόλου του στον σύλλογο και ενώ δεν δείχνει να έχει ούτε την ίδια εικόνα με πέρυσι αλλά ούτε και την ανάλογη... χημεία με τεχνικό τιμ και συμπαίκτες.
- Ομάδα με τη νοοτροπία να μην τα παρατά, όσο δύσκολα και εάν είναι τα πράγματα για εκείνη.
ΤΑ (-)
- Με την Μπούντουτσοντ έδειξε μία τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Με νεύρα, άγχος και φανερό πρόβλημα στην ανάπτυξη αλλά και στην δημιουργία ευκαιριών. Δείχνει πως έχει... δρόμο ακόμα για επίπεδο ομίλων του Champions League. Ο Ολυμπιακός σαφώς και είναι πιο καλή ομάδα αλλά και φαβορί.
- Ναι μεν πέρασε αλλά ζορίστηκε αρκετά ειδικά στο 2ο ματς. Ο νέος κόουτς Τζούκιτς δεν είναι όπως ήταν οι παίκτες με τον Νίκολιτς. Δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα μαζί του αλλά και στα... θέλω του. Αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα.
- Σε κάποια διαστήματα του αγώνα οι παίκτες της φαίνεται να έχουν θέματα νοοτροπίας και αντιμετώπισης του αντιπάλου αλλά και σωστής διαχείρισης του ματς. Σαν... νεκρά διαστήματα που μπορεί να στοιχίσουν για τα καλά...

ΜΕ 4-2-3-1 Ο ΤΖΟΥΚΙΤΣ

Ο νέος τεχνικός της Παρτιζάν, Μίροσλαβ Τζούκιτς άλλαξε σύστημα και παρουσίασε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Κλιάγιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Βουλίτσεβιτς στο δεξί άκρο, ο Μίλετιτς αριστερά και οι Τσίρκοβιτς - Οστοϊτς το αμυντικό δίδυμο. Εβερτον και Κόσοβιτς ήταν τα δυο αμυντικά χαφ, με τον Γιάνκοβιτς να παίζει στα δεξιά, τον Ντουρίκοβιτς στα αριστερά και τον Λεονάρντο πίσω από τον Ντζούρτζεβιτς. Θυμίζουμε, πως οι δυο τελευταίοι είχαν πετύχει την περσινή σεζόν 48 γκολ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα