Μέτρησαν αντιδράσεις και βάζουν «στοπ» για Μπελούσι από τον ΠΑΟΚ

Μέτρησαν αντιδράσεις και βάζουν «στοπ» για Μπελούσι από τον ΠΑΟΚ

Μέτρησαν αντιδράσεις και βάζουν «στοπ» για Μπελούσι από τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Τζουζέπε Μπελούσι απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, όμως το παρελθόν του και οι «περιπέτειες» στη Λιντς, σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις του κόσμου του «Δικεφάλου», βάζουν τέλος στο ενδιαφέρον.

Το όνομα του 27χρονου κεντρικού αμυντικού, που σήμερα το μεσημέρι έλυσε το συμβόλαιο του με τη Λιντς, απασχόλησε έντονα τον «Δικέφαλο», το τελευταίο διάστημα έγιναν πολλές κουβέντες και επαφές, ωστόσο φαίνεται πως οι άνθρωποι του αντιλήφθηκαν ότι θα προσθέσουν, χωρίς λόγο, έναν επιπλέον πρόβλημα στο κεφάλι τους.

Το παρελθόν του Ιταλού ποδοσφαιριστή και τα όσα συνέβησαν στο διάστημα της παραμονής του στην Αγγλία, που παρουσιάστηκαν αναλυτικά από το gazzetta.gr, σε συνδυασμό με την αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ μπροστά στο ενδεχόμενο να είναι αυτός ο κεντρικός αμυντικός που θα ερχόταν στην ομάδα και όχι πχ. ο Κάρλος Ζαμπράνο, οδήγησαν ουσιαστικά στην απόσυρση του ενδιαφέροντος.

Η αλήθεια είναι ότι από πλευράς των «ασπρόμαυρων» είχαν γίνει κάποιες επαφές με την πλευρά Μπελούσι, υπήρξαν συναντήσεις, αλλά η περίπτωση του δεν πρόκειται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να απασχολήσει αυτό το καλοκαίρι το «Δικεφάλο».

Μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αν ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης κάνουν την καθοριστική κίνηση για την απόκτηση (ακόμη κι ως δανεικού) του πανάκριβου Κάρλος Ζαμπράνο από τη Ρούμπιν Καζάν.

 

Τελευταία Νέα