Ρομαό, ο επόμενος... Μιλιβόγεβιτς!

Ρομαό, ο επόμενος... Μιλιβόγεβιτς!

Δημήτρης Τομαράς
Ρομαό, ο επόμενος... Μιλιβόγεβιτς!

bet365

Στον Ολυμπιακό βλέπουν στο πρόσωπο του Αλεξίς Ρομαό την επόμενη ηγετική προσωπικότητα στον χώρο του κέντρου μετά τον άλλοτε αρχηγό των Πειραιωτών, Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ρομαό, Μποτία, Ομάρ, Φορτούνης, Καπίνο αλλά και Ρέτσος. Παίκτες που φόρεσαν στην περίοδο της προετοιμασίας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, που φυσικά πέρασε και από άλλους, όπως ο Σιώπης.

Σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό προφανώς και δεν είναι όλοι για αρχηγοί. Ο Ρομαό είναι όμως μία τέτοια περίπτωση και το έχει δείξει με κάθε τρόπο στην προετοιμασία αλλά και από πέρυσι προς το κλείσιμο της χρονιάς. Σοβαρός και συγκεντρωμένος χαρακτήρας, που κατευθύνει και φωνάζει στο γήπεδο όταν πρέπει, 100% επαγγελματίας και βασικό ατού του Χάσι για τον άξονα ή ακόμα και για την άμυνα. Είναι σαφές πως στον Αλεξίς Ρομαό στο Λιμάνι βλέπουν τον επόμενο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Έναν ποδοσφαιριστή με τέτοια χαρακτηριστικά που να παίξει τον πλέον καθοριστικό ρόλο σε αναμετρήσεις της ομάδας εντός αλλά και εκτός των συνόρων. Ένας παίκτης σαν τον Ρομαό άλλωστε με τέτοια θητεία στην Γαλλία και την Μαρσέιγ δεν θα μπορούσε να ήταν τυχαίος ενώ είναι πολύ σημαντικό και το δέσιμο και η χημεία που έχει και με το προπονητικό επιτελείο και τον Χάσι.

Ο Ρομαό λοιπόν προορίζεται ως ένας εκ των αρχηγών για τη νέα χρονιά. Και εάν κρίνουμε από το γεγονός πως ο Μποτία μπορεί να φύγει, ενδέχεται να εξελιχθεί στον πλέον σημαντικό αρχηγό για την επόμενη σεζόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα