Λουσιάνο: «Να επιστρέψω στο γήπεδο την αγάπη που λαμβάνω»!

Λουσιάνο: «Να επιστρέψω στο γήπεδο την αγάπη που λαμβάνω»!

Νίκος Αθανασίου
Λουσιάνο: «Να επιστρέψω στο γήπεδο την αγάπη που λαμβάνω»!

bet365

Ο Λουσιάνο που θα ανακοινωθεί άμεσα από τον Παναθηναϊκό μίλησε για την υποδοχή του στην Ελλάδα και δήλωσε εντυπωσιασμένος από όσα βιώνει στο «τριφύλλι»!

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είπε σε μέσα της πατρίδας του για τις πρώτες μέρες στην Ελλάδα:

«Η υποδοχή εδώ ήταν φανταστική. Έφτασα στο αεροδρόμιο αργά την νύχτα και δεν περίμενα να υπάρχει τόσος κόσμος. Φίλαθλοι και δημοσιογράφοι. Ένιωσα μεγάλη αγάπη, είμαι ενθουσιασμένος να κάνω σπουδαία δουλειά και να επιστρέψω την εμπιστοσύνη που λαμβάνω» είπε αρχικά και συνέχισε: «Όταν έφτασα στην ομάδα εντυπωσιάστηκα ξανά. Η οργάνωση είναι άψογη, η πόλη δείχνει τέλεια και ο προπονητής μου έχει μιλήσει από την πρώτη ημέρα. Είμαι χαρούμενος με τα πάντα και αυτό συμβαίνει στην ζωή μου ξανά και με κάνει να θέλω να... ξεχρεώσω τον κόσμο με πολλά γκολ»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα